A theta munka a Teremtővel, Istennel való kapcsolódáson keresztül történik.

Ez a technika rendkívül hatékonyan gyógyít, és vezet a teljesség felé, majd tanít meg abban létezni.

Amikor a theta agyhullám segítségével, ami nem más, mint az elalvás előtti és ébredés utáni állapot, feltérképezzük a tudat alattiban futó programokat, akkor mindez egy kapcsolódással kezdődik.

A létezés hetedik síkja a feltétel nélküli szeretet tere. Ebben a térben tudunk kapcsolódni a Teremtővel, Istennel. A theta konzulens tartja ezt a teret a konzultáció során. Mint egy mély beszélgetésben, tisztán kutatjuk fel a gyökér problémákat, és cseréljük le őket.

Sokat írtam már arról, hogy a problémáink, melyek ma itt és most korlátoznak minket, általában a fogantatásban, a 9 hónap alatt és a születésben gyökereznek.

Ezt a jelenlegi életet, inkarnációt jelentősen befolyásolja a DNS-ben rejlő, futó mintázat. Szinte az első percben, az első konzultáción le is találunk számos olyan programhoz, hitrendszerhez, amit genetikailag hozunk.

Hozzuk apától, anyától, és ők is hozzák ezeket sok generáción át.

Igen ám, de a genetikai kódok mellett van egy szintén nagyon meghatározó csomag.

Hogy vagy Te Istennel? Mit jelent Neked Isten? Ki Neked Isten? Kapcsolódsz-e vele itt és most? Vagy valahol az úton vagy életekkel ezelőtt elveszett ez a kapcsolat?

szeretet

És nagyon, nagyon fontos itt tisztázni, hogy ki az az Isten! Keresztény közegben élünk, rengeteg tanítást kaptunk Istenről. Általában egy idősebb férfi képét tanították nekünk, mint a Mindenható. Felruházták történetekkel, és elvárásokkal. Az elvárások az egyházi dogmák szerint alakultak ki. Tanultunk olyat is, hogy Istenhez csak Jézuson keresztül vezet az út. Tanultunk olyat is, hogy az emberi létezés fejlődése a kegyetlen küzdelmeken át vezet. Hogy az emberi élet itt a Földön nem lehet igazán boldog, mert a boldogság a paradicsomban van. Sok-sok rengeteg variációban tanítják az egyházak az Istenképet, és a neki való megfelelés elvárásait.

Nagyon fontos, hogy ezt a képet letisztítsuk, igazán.

Isteni létezőként érkezünk, tanulni, fejlődni, de nem igaz az, hogy Istenhez csak szenvedések árán juthatsz. Hiszen Isten Benned él, mindig is ott volt.

Nem igaz az, hogy az ember eleve bűnös. Nem igaz az sem, hogy az emberi létezi egy szenvedés. És itt nagyon fontos megvizsgálni, hogy szeretnél-e már végre lekerülni a szenvedés keresztjéről, amit Jézus vitt???

Amíg ezek nincsenek tisztára cserélve, addig sok területe az életednek kudarcokkal teli lehet. Ha igazi hitet gyakorló keresztény családban nőttél fel, akkor ott futnak ezek DNS szinten. Hiába van más véleményed az Istenről, meghatározza alapvetően az, amit az ősök tanultak, éltek és adtak Neked tovább.

Jézus létezése maga a csoda. A jézusi energia, Jézus jelenléte az egyik legszebb dolog, ami itt a Földön meg tudott történni. De ahhoz, hogy ennek részese legyél, nem kell lemondani az életről. Isten sosem várta Tőled, Tőlem, senkitől, hogy lemondásokkal teli letet éljen. Sosem hirdette, hogy féld az Istent.

Szeresd az Istent, a Teremtőt.

Nagyon érdekes dolgot figyeltem meg. Annyira erős az Istenről kialakított képünk, ahogy róla tanultunk. Annyira, ha megkérdezel 10 embert, mondjuk nem spiri embereket, akkor 8 legalább azt mondja: Isten férfi, erős, idősebb stb… És Isten a Mindenható. Mivel Isten és férfi és mindenható, ezért az elme ezt a képet ráhúzza valakire.

Általában apára… És innen indulhat egy szép, ám de bonyolult rendszerhiba.

Mert, ha ez igaz, akkor szegény apádat tudat alatt is olyan dolgokkal ruházod fel, ami Ő sosem volt, és nem is lesz. Majd aztán a férfit magát, az apakép után öltözteted fel mindezekkel, de a férfi nem Isten. Nem is nagyon tud megfelelni ezeknek az isteni elvárásoknak. Na jó, a szerelem első igazi marketing időszakában igen… Ami eltarthat sokáig is, de aztán lekerül abban az emberi pozícióba, amire itt vállalásai vannak.

Legalább egyszer az életedben van egy olyan trauma, fájdalom, amikor tudatosan ki is mondod, hogy nem hiszel többet Istenben. Ez is nagyon fontos pont.

Megérteni, hogy miért vagy dühös Istenre?

A traumák idején az első gondolat, amit az elme eléd rak: „ Ha Isten létezni, akkor nem tenne ilyet!” És ez az elme program le is választ azonnal a kapcsolódásról. Van végre valaki, ha már unod azt, hogy anya, apa a férjed, feleséges a hibás mindenért, akire lehetsz dühös. Érted??

Szóval nagyon fontos Isten és Te kapcsolatodat rendezni. A theta munka során, sokszor landolunk ennél a problémánál, és amikor minden tiszta, akkor történik egy minőségi, igazán minőségi változás az életedben.

Mert a Teremtővel minden pillanatban kapcsolódva lenni, az Isteni áramlásban lenni, Társteremtőként a legnagyobb ajándék.

Legyél része ennek a kapcsolódásnak!

Isten és Te

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük