Miért pont a theta healing? Miért csoda a theta healing? - ThetaHealing® Nyiri Helga

Miért csoda a theta healing?

Sokan kérdezik Tőlem, amióta a thetával foglalkozom, hogy miért olyan nagy csoda ez a technika? Miért pont ez a hozná el a teljességet? A nyílt esteken és a tanfolyamokon rengeteget mesélek arról, hogy nekem hogyan változtatta meg az életemet, és most úgy érzem, itt is megosztanám ezt néhány sorban.

Kis gyermek korom óta mindig foglalkoztatott engem az, hogy vajon miért is születtem ide? Miért pont ők a szüleim? Hogyan lesz majd, amikor felnőtt leszek? Én is úgy fogok élni, mint anyáék? Miért van az, hogy a testünk néha fáj, akár meg is betegedhet? Ha már megbetegszik, miért csak gyógyszerrel lehet meggyógyítani vagy miért van az, amikor nem lehet meggyógyítani?

Miért van az, hogy alapvetően szeretjük egymást, de mégis sokszor bántjuk egymást? Miért fontos az, hogy ki a legjobb és miért kell a legjobbnak lenni? Miért kell folyton harcolnom? Miért kell bizonyítani azt, hogy érdemes vagyok a figyelemre, a szeretetre? Miért éreztem magam sokszor kevesebbnek, mint a többi gyerek? Miért akartam kilógni a sorból, de mindegyikből?

Anya miért neheztel a nagymamira?

Miért veszekednek a szüleim, amikor amúgy szeretik egymást? A nagypapa miért iszik mindig bort és lesz tőle igen vidám? Anya miért ideges annyiszor? Miért nincs ideje, türelme rám?

Szóval kérdezős gyerek voltam. A kérdéseket hol magamban fejtegettem, hol feltettem a szüleimnek. A válaszok nem mindig érkeztek meg. Mindent érteni akartam már akkor is. Ez a szándékom megmaradt a mai napig is…

Hosszú utat jártam be a fejtegetésben. Alapvetően nem vagyunk vallásos család, de nekem mindig volt egy kapcsolódásom az Istenhez. Sokat imádkoztam, és valamiért éreztem mindig, hogy meghallgatják.  Az Istennel való kapcsolatom is bejárt egy utat. 22 évesen keresztelkedtem meg, református lettem. Tetszett a templomok egyszerűsége és a lelkészünk szeretete. De amikor olyan ponthoz ért az életem, ami nem feltétlen megengedett vagy elfogadott egyházi nézőpontokból, fájdalmas tapasztalások jöttek. Többször megpróbáltam oda tartozni, de nem sikerült. Mindig a nehezebb pillanatokban megmérettetett ez a kapcsolódás, és elfordultak Tőlem.

Kapcsolódás a Teremtővel.

Amikor feladtam, azt hittem, ezzel együtt le kell mondanom az Istenről is. Hamar megéreztem, hogy nem kell. A Teremtővel való kapcsolódás mindannyiunk joga, egyháztól, vallástól függetlenül. Isten sosem mondta nekem, hogy csak akkor szeret, ha a keresztségben vagyok. De nem volt ez olyan könnyű. Továbbra is imádkoztam és kértem azt is, hogy segítsen nekem a kérdéseket megválaszolni, értelmet találni a nehézségeimben, a fájdalmaimban.

Ami akkor imádság volt, igazán mai is az, de van, amikor csendességnek hívom, meditációnak, befelé figyelésnek, kapcsolódásnak. Már nem megyek érte sehova.

Bennem rendkívüli életigenlés van, mindig is volt. Szeretek élni, pedig voltak szakadékok, zuhanások, arcra esések. Sokszor hullott darabokra bennem minden, és körülöttem is.

Nem várt és nem tervezett gyerek vagyok.

Ennek minden módon tapasztaltam a nehézségeit. Amikor ebben az energiában foganunk és fejlődünk 9 hónapon át, akkor ez az energia meghatározza a születésünk utáni létünket is. Persze Anyukám ma már ezt másként látja, de akkor semmi sem volt jó: sem az időzítés, sem a családi helyzet, sem a kapcsolatuk apával, semmi. De én jöttem, és akartam itt lenni.

Nem sok biztatást kaptam a kisgyermekkori életemben. Anya szigorú volt, és bármi is történt velem, mindig azt mondta: oldd meg! Először nehéz volt, de hamar bele jöttem. Ezért ma már nagyon hálás vagyok, de nem voltam mindig az.

Kisgyermek korban, 2-7 éves korig az idő nagy részét thetaban töltjük. Ami azt jelenti, hogy az agyunk 4-7 herzen rezeg, mint mielőtt elalszunk, és miután felébredünk. Minden egyes mondatnak súlya van, melyek beépülnek a tudattalanunkban. El sem tudjuk képzelni milyen fontos az, hogy mit és hogyan tanítunk a gyermekeinknek, és mit és hogyan tanítottak nekünk.

A mostani életünk kulcsa a gyermekkorunkban van, a fogantatásban, a 9 hónapban, a születésben és a korai éveinkben. Amit ott megéltünk, csak az ismétlődik a jelenkorban.

Mivel mindig szerettem élni, így mindig akartam tudni, hogy a nehézségeket hogyan lehet megváltoztatni?! Mi kellhet vajon ahhoz, hogy egészség legyen, bőség, életöröm, hivatás, hit, erő stb?

És el kezdtem kutatni.

Mentem orvosról orvosra, amikor hipochonder voltam. Mentem természetgyógyászokhoz, kineziológushoz, asztrológushoz, voltam reiki képzésen. Mindig változott valami, de sosem találtam meg az igazi okokat, melyek az adott problémámat kioldották volna.

Egy dolog nem változott: imádkoztam, beszélgettem a Teremtővel sokat. Mindig tudtam kérni, tőle. Kértem, hogy legyen valami olyan dolog, ami kiemel engem ebből.

Az életem 4 évvel ezelőtt totál összeomlott.

24 óra leforgása alatt veszítettem el mindent, amit csak lehetett, kivéve a gyerekeimet. Ott álltam és akkor végképp nem értettem semmit. Haragudtam az Istenre, a férfira, a világra, magamra. Azt ugyan éreztem, hogy ez egy fontos pillanat, de fájt és értelmetlen volt.

Nagyon nehéz időszak volt, de egy éjjel valami átfordult Bennem. Az Isten felemelt. Valakitől lakást kaptunk, valakitől munkát kaptam, és elindultam újra. Felgyorsult a tempó. Érteni még nem értettem, de lassan gyógyultak a sebek. Minden és mindenki eljött, akik segítettek. És ebben az újra rendeződésben, egy  decemberi napon, egy kedvenc könyves boltunkban, elém kerül a Theta Healing alapkönyv. Egyszerűen ott volt.

Elolvastam 2 nap alatt, a harmadik nap egy thetas meditáción voltunk, majd másnap az alaptanfolyamon. És akkor ott minden megváltozott. Húzott magával az energia, és én mentem vele.

A theta, ahogy írtam, egy agyhullám.

Azért fontos nekünk, mert ahhoz a területhez férhetünk hozzá, amit úgy hívunk tudat alatti. Mivel működésünk 90%-át ez határozza meg, megértettem, hogy ez lesz a kulcs. Megszállottam csináltam, mert minden egyes önmunka gyógyított, vitt és én szárnyalni kezdtem. A párom is jött egy darabig, így családi csomagban igazán hatékony volt.

Rendkívül gyors és látványos. Hamar megéreztem azt is, hogy ezt tovább kell adnom, de akkor még ez elképzelhetetlen volt. Amikor észrevették a körülöttem élők, hogy megváltoztam, megkérdezték: mit szedsz Helga? Mondtam: thetát.

Kíváncsiak lettek. Először csak a közeli barátok próbálták ki, aztán az ő barátaik is, és egyszer csak egyre többen. És ezzel párhuzamosan erősödött az is, hogy szeretném átadni. Elvégeztem az alap és a haladó tanári képzéseket.

Amikor Viannával találkoztam, minden megértettem.

Láttam az emberi létezését, és láttam őt, amikor gyógyít. Sosem tapasztaltam olyan szeretet, mint akkor, amikor 130 ember közül én kaptam tőle gyógyítást. Akkor már 17 éve szenvedtem egy fájdalomtól. Sokszor volt jobb, de valamiért nem ment el. Leültünk egymással szemben, és amikor kapcsolódtunk, leírhatatlan volt. A testünk fájdalmai is hitrendszerekből indulnak. Egyszerűen fogalmazva a gondolatokkal teremtjük meg őket. Megfejtettük az enyémet is, és akkor ott elmúlt. Néha visszajön, de már tudom miért és tudom gyógyítani a Teremtőn keresztül.

Theta healing tanfolyam

Theta Healing technika tanulása

Nekem az anyaságban vannak a feladataim. Ezt is tudtam mindig. Tudtam, hogy nem fogok szülni, de lesznek gyerekeim. Ez így is lett, de a testemnek mégis fájt 17 éven keresztül.

Hogy mi az oka és mi történt?

Adott volt, hogy nem várt gyerek vagyok. Adott volt, hogy a kisgyermekkorom nehéz volt anya miatt. Egyrészt azt gondoltam, ha ez csak ilyen lehet, nem kérem. Persze nem tudatosan, de tudat alatt igen. De innen nem jutottam tovább. Amikor thetaban dolgoztam és dolgoztunk rajtam, akkor jöttek dolgok a genetikai vonalról. Érdemes a családi legendákat felderíteni, ezt tettem én is. Jött thetában is info és érkezett anyukámtól is. Kiderült, hogy az apai nagymamám édesanyja, tehát a dédmama, meghalt a szülésben. A nagymamát örökbe fogadták. Mi történt velem? Sosem szültem, így maradt az örökbe fogadás.

Anyukám 4 éves volt, amikor a háborúban a házukat lebombázták. A másik mami ott ált 3 gyerekkel és egy lebombázott házzal, nagypapa a fronton. Mi történt velem 4 éve? Mindenem elveszítettem 1 pillanat alatt.

Mi a tanulság?

A DNS egy információs könyvtár. Minden benne van. Az őseim lenyomatai, történései, az enyémek, egyszerűen minden. Nem igazán olvasgatunk általában ebben a könyvtárban. Viszont thetában igen. Pont itt utazunk, itt olvasgatunk és keressük azokat a hitrendszereket, programokat, melyek nehezítik az életünket. Megtaláljuk és lecseréljük őket. A theta állapot mindig megmutatja, hogy hol van a blokk. Sokszor vállalunk át feladatokat az ősöktől. Sokszor visz minket a történelmi szint hitrendszer csomagja: magyarságban megbújó programok. Sokszor vagyunk a születésünkről rátanulva olyan programokra, amik már nem jók nekünk. Thetában megtaláljuk ezeket és lecseréljük.

Ettől ilyen gyors és hatékony a theta, mert a DNS azonnal veszi az adást.  Mert amit lecserélek, az új mintaként kezd működni bennem. És ami a legfontosabb: vezet benne a Teremtő. Végig, az első pillanattól kezdve.

Amikor a technikát tanuljuk, nagyon intenzív energiában vagyunk. Nem lehet a tudatos működéssel ezt felfogni, de nem is kell, hiszen van 90%, ami tudatalatti…3 nap olyan tapasztalás, ami mindenkinek sorsfordító. Amikor megdolgozzuk az Istennel való kapcsolatunkat, az maga a csoda. Született jogunk az isteni szeretet vallás, egyház nélkül. Leírhatatlan.

Csak a theta healing lehet ilyen hatékony? Nem, dehogy, de ez az egyik legjobb.

Nekem a theta healing az, ami elhozta a teljességet, és az áramlást, a békét, a harmóniát, és ami a legfontosabb, hogy az önvalói minőségemben legyek. Ott vagyok minden pillanatban és ez felemelő.

Sokan kételkednek benne, vannak, akik megkérdőjelezik, de én nem.

Rengeteg estet láttam az egyéni kezeléseken, a tanfolyamok után, amikor megváltozott minden, ami nem volt már jó.

Egyik terapeuta sem csodatévő. Csak vezetni tudunk Téged, ha kéred, és nézzük, ahogy változol. Ezt én speciel nagyon szeretem. Része lenni mások gyógyulásának, változásának.

Megizzadunk néha, ha makacsság van, de megéri. Az ego is egyszerű, csak el kell fogadni, és tudni kell kezelni.

A tanítványaim, ha lehet így fogalmazni, rendkívüliek. Tartjuk a kapcsolatot, támogatják egymást, gyakorolnak és lépnek. Nem mindig könnyű, mert az elején takarítunk, felismerünk, szembe nézünk végre mindennel, de csak ennek van értelme.

Nem kifelé mutogatunk, már ez első pillanatban megértjük: mi teremtjük a valóságunkat. Mi vagyunk a felelősek minden cselekedetünkért, minden pillanatunkért. Ami bent, az kint. A világ és a szerepelők csak lejátsszák azt, ami bent van. Ez is egy kulcs. Helyetted ezeket nem tudom magamévá tenni. Én így élek és erre biztatok mindenkit, hogy vegye kézbe a sorsát, és ne mutogasson, ne fájjon, ne reklamáljon, hanem éljen, igazán szívből.

Ez egy út. Ahogy mondani szoktam, a tanfolyam csak a kezdet, amikor kilépünk vasárnap este, ott kezdődik a haladó szint, izgalommal, kalanddal és igazzá válással.

Végtelenül hálás vagyok azért, hogy a Theta Healing itt van és én megtaláltam, és azt kérem minden nap, hogy minél többen részesüljenek ebből.

És azt is mondom mindig, hogy a szándék legyen meg Benned, hogy változtatni akarsz, hogy elég volt az áldozati mintából, betegségből, szegénységből stb… Ha ez megvan, pont az jön el és akkor Neked, ami számodra  legjobb.

Ez biztos…

Theta healing

Theta Healing tanfolyamon Vianna Stiballal

Miért pont a theta healing? Miért csoda a theta healing?
Tagged on:         

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Nyiri Helga Theta Healing Tanár "Minden változás az első lépéssel kezdődik"
Lépj velem kapcsolatba! Jelentkezz konzultációra! Theta Healing tanfolyamra is jelentkezhetsz az alábbi űrlapon.
Küldés

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Felugró ablak bezárása