A Teremtés és Bőség tanfolyam azokon a blokkokon dolgozik, amik gátolnak az Univerzum bőségének megtapasztalásában.

A fizikai síkon megjelenő dolgok, események gondolatainkból, hitrendszereinkből válnak valósággá. Sokszor beszélünk arról, hogy nem mindegy mit gondolunk és hiszünk, hiszen az jelenik meg itt a fizikai síkon.

A theta healing technika alaptanfolyamán megtanulunk manifesztálni. A manifesztáció alapja a hit, hogy bármi lehetséges a Mindenség Teremtőjével való kapcsolódáson keresztül.

Ha azt gondolod, hogy szegény vagy, hogy neked semmi sem sikerülhet, akkor ez így is lesz. Ha azt gondolod, hogy jár neked is a bőség, és még azt is hiszed, hogy teremthetsz te is, akkor elindul egy egészen más működés. A manifesztációt a gondolataink befolyásolják. Nagyon fontos, hogy teremteni negatív és pozitív eseményeket is lehet. A tanfolyam során erre jelentős hangsúlyt fektetünk.

Mindig abból indulunk ki, hogy mi teremtjük a valóságunkat. Most megtanuljuk azt is, hogyan?!

Fontos kiinduló pont, hogy pontosan mit is szeretnél az életedben.

A tanfolyam során egy olyan kérdőívvel dolgozunk, ami több száz kérdésével segít feltárni a mélyen rejlő blokkjaidat, melyek gátolnak abban, hogy az álmaidat meg tudd valósítani. Ahogyan a blokkok oldódnak és a hitrendszerek cserélődnek, elindul a változás szinte azonnal.

Megmutatja, hogyan áss mélyre, hogy törölhesd azokat; megtanítja a Szándékot és az Isteni Időzítést, és az életben minden Te érted dolgozik. Minden támogató új érzést megkapsz amely ahhoz szükséges, hogy megalapozza életedben a bőséget. Sokan úgy próbálják meg használni a ThetaHealing-et, hogy nem izom-tesztelik le, hogy vajon mi okozza a blokkokat, csak letöltik a teljes anyagi bőséget.  Ilyen esetekben csalódottak lesznek, ha nem érnek el azonnali eredményeket. Ezen a tanfolyamon azt tanulod meg, hogy hogyan töröld a blokkokat. hogyan tervezz, hogy „tedd fel a szándékodat” és hogyan érd el az általad elképzeld sikereket. Ez nem egy „Hogyan-legyek azonnal-gazdag” kézikönyv, hanem egy univerzális eszköz, amely által felfedezheted a benned rejlő, felhasználható lehetőségeket, hogy az életed minden területe gazdaggá váljon.

A Teremtés és Bőség tanfolyamon a következő kritériumok szerint dolgozunk:

  • Manifesztálás Letöltései Théta Állapotban.
  • Hogyan blokkoljuk a bőséget – ami nem a pénzről szól.
  • A blokkok eltávolításának gyakorlása
  • Gyakorlat: Isteni Időzítés
  • Gyakorlat: Emlékezés a Jövőre
  • Gyakorlat: Be vagyok ragadva
  • Gyakorlat: Hogyan alakítsd a jövődet a Hetedik Síkról a legjobb úton-módon.
  • Gyakorlat: Áldd meg a pénzed

 A tanfolyam feltétele a Alap és a Haladó és Dig deeper-Áss mélyebbre képzés elvégzése.

 

Jelentkezés a szekszárdi tanfolyamra >>>

 

 

Jelentkezés a budapesti tanfolyamra >>>

 

A tanfolyam ára 150 000 Ft.

Ösztöndíjjal a tanfolyam 110 000 Ft.

A Teremt és Bőség tanfolyamot tartja Nyiri Helga ThetaHealing Tanár és Életvezetési tanácsadó