Hogyan zajlik egy konzultáció?

A konzultáció egy adott problémára összpontosított beszélgetés.

Történhet személyesen vagy skypon. Sokszor előfordul, hogy földrajzilag egymástól olyan távol vagyunk, hogy a skype a legegyszerűbb módja a közös munkának.

A konzultáció egy irányított beszélgetés. A beszélgetés alatt a theta agyhullámot használjuk a probléma kiderítéséhez. A theta állapot egy nagyon egyszerű, pár perces meditációval elérhető állapot. Én végig theta állapotban maradok, ezzel biztosítva a tiszta teret a problémák kiderítéséhez.

Nagyon fontos, hogy a célzott kérdésekkel vezetett beszélgetés kapcsán letaláljunk a probléma gyökeréig. Ez a cél. Ezt nevezzük a thetaban „ásának”. Az itt talált negatív hitrendszert, vagy hitrendszereket, programokat ki tudjuk törölni, és a helyükre pozitívokat „ letölteni”, ha ezzel Te is egyet értesz. Nagyon fontos, hogy minden negatív program elengedés előtt, kérem a beleegyezésed. És utána a pozitív letöltéseknél is.

Mivel a működésünket 95%-ban a tudatalattinkban rögzült programok alakítják, és 5%-ban vagyunk tudatosak, ezért nagyon fontos, hogy ezeket megtaláljuk. Rendkívül meglepő dolgok szoktak kiderülni, amire nem is gondolnánk. Nem is gondolhatunk, hiszen nem a tudatos működésben van.

Sokszor az izomtesztelést is használhatjuk egy-egy tudatalatti program kiderítésére. Ehhez szükséges a kellő hidratáció, vagyis sok víz fogyasztása konzultáció napján. A megfelelő vízmennyiség fogyasztása egyébként is fontos az egészséges működésünkhöz.

konzultáció

Én személy szerint szeretem, ha a „beszélgető partnerem” csukott szemmel, kényelmes ülő vagy fekvő pózban helyezkedve beszélget velem. A csukott szem azért fontos, mert ez egyfajta befelé figyelés, ami nyitott szemmel sokkal nehezebb lenne. Amikor beszélgetünk, „kényes” területeken mozgunk, amivel sokszor nem szeretnénk, nem akarunk, nem tudunk szembe nézni. Vannak, akik zsigerből adják a válaszokat amolyan „önmagam is becsapom” dumával, de ha a szemünk csukva van, akkor kevesebb külső inger ér minket, ami amúgy elterelne Bennünket a tényektől, melyek mélyen belül raktározódnak.

 

Konzultációra jelentkezés!

 

 

Megfigyeltem, hogy a gyerekek esetében ez amolyan kaland, de ők még ilyenkor nagyon nyitottak. Velük a hetedik síkra utazni és ott dolgozni nagyon könnyű. Vannak olyanok is, akik általában sokat izegnek – mozognak és nem szívesen ülnek egy helyben. A theta olyan finom energia, mivel az elalvás előtti állapotunk agyhulláma, hogy a zsizsegő gyerkőcök is szívesen vannak ebben az állapotban.

Általában 60 perc egy ilyen alkalom. Elképzelhetetlenül sok munkát tudunk végezni, és ami nagyon fontos: lazán, könnyen. Nincs benne nagy fájdalom, de van benne szembesülés olyan régen beköltözött és elpakolt eseményekkel kapcsolatban, melyek nagy rész gyerekkorunkban történtek, melyek felkavarhatnak minket. Ezek azonban viszonylag hamar lecsendesednek. A változás és a jobb közérzet, az estek nagy százalékában azonnal megtörténik. Érdemes figyelni a konzultáció utáni napokat és helyzeteket, ahogyan eltűnnek a régi működések és helyükön az újakkal eljönne a rég vágyott dolgok az életünkbe. Általában 2-4 konzultáció után az életünk összes területén megjelennek a pozitív változások, a változás folyamata elindul.

Mivel minden az első lépéssel kezdődik, várom jelentkezésedet az első konzultációra!

Konzultációra jelentkezés!

Fontos: Amennyiben az előre egyeztetett konzultációt 48 órával előtte lemondod, ez a díj 50%-nak megfizetésével jár. Ha 24 órán belül mondod le az a teljes konzultációs díj megtérítését vonja magával. Megértésedet és együttműködésedet köszönöm!