ThetaHealing Dig Deeper – Áss Mélyebbre tanfolyam Szekszárd

Dig Deeper - Áss Mélyebbre tanfolyam

2018. február 1-től a Dig Deeper – Áss mélyebbre tanfolyam  – VIANNA STIBAL rendelkezési alapján előfeltétele minden TH Haladó tanfolyam utáni képzésnek!

Az „ásás” az az eszköz a theta munkában, amivel gyorsan és hatékonyan találjuk meg a  minket korlátozó hitrendszereket, melyek levezetnek minket a gyökérproblémához.

Dig Deeper – Áss mélyebbre tanfolyam célja elmélyíteni a Theta konzulensek, gyógyítók, terapeuták tudását, hogy biztonságosan és hatékonyan tudják „kiásni” az adott probléma gyökerét.

 

Jelentkezem a tanfolyamra

 

A megoldandó kiásásával és felülírásával létrejöhet a hitrendszercsere, amely eredményeképpen megvalósulhat a változás a kívánt életterületeken és a gyógyulás, ha fizikai betegségekről beszélünk.

Az ásási technika elmélyítése mellett fejlődik a konzulensek intuíciós és rálátási képessége is. Vianna 8 féle ásási módszert használ, melyet a 2 nap alatt alaposan megtanulunk és begyakorolunk. A mély ásás egyik sajátossága, hogy a hitrendszeri munkában az erények felől is közelítünk, erősítve ezáltal az önbecsülést, magabiztosságot. Az erényekkel való hitmunka segít végleg letenni a sok életen át cipelt terheinket, genetikai hitrendszereinket, melyeket az őseinktől örökölve működtetünk.

Gyakoroljuk „vészhelyzetben” alkalmazható ásást és olyan technikákat is, amelyekkel a konzultációs folyamat lerövidíthető. Demo ásáson (bemutató ásáson) keresztül szemléltetjük az ásás különböző típusit. A tanfolyam anyagában szerepel az izomtesztelés és az önmagadon való ásás gyakorlása is, erőteljes hangsúlyt kap az ősöktől származó ún. genetikai programok tisztítása, cseréje is.

Dig Deeper ásástechnika

Theta Healing ásástechnika nélkülözhetetlen eszköze a problémás vagy megváltoztatni kívánt területek feltérképezésének. A beszélgető stílus elvezet a gyökérig, amely néha meglepetést okoz a megoldást keresőnek. A tudat alatti hitrendszereink számos érdekes titkot korlátozó nézőpontot rejtenek, amelyek származhatnak az eddigi életünkben származó tapasztalatokból, de bármely előző életünkből, vagy az őseinktől  is. A Theta Healing technika a hit- és érzelemmunka során a feltétel nélküli szeretet biztonságos terében végzi a gyógyítást.
A gyógyítás során addig kell haladni amíg, előbukkan a valódi gyökér, ellenkező esetben a ki nem takarított negatív hiedelmek korlátozni fogják a teljes gyógyulást. Ezt rendkívül fontos szem előtt tartani mindenkinek, aki használja a technikát.

A megszerzett tudással magabiztosan segíthetsz majd a klienseidnek, hogy megtörténhessenek az életükben a pozitív változások, egyensúlyba kerülhessenek az életük minden területén vagy adott estben a fizikai test is gyógyulhasson.

 

Jelentkezem a tanfolyamra

 

Időtartam: 2 nap

Előképzettség: TH Alap DNS I. és TH Haladó DNS II tanfolyamok

Dig Deeper – Áss Mélyebbre tanfolyamhoz munkafüzet jár

A tanfolyam ára: 130.000.-Ft THInK ThetaHealing Központ által a tanfolyamokra kötelezően előírt ár.

 

A tanfolyam ösztöndíjjal 95.000 Ft – befizetés legkésőbb a tanfolyam kezdése előtt 10 nappal.

 

A tanfolyamot tartja:

nyiri helga thetahealing tanár

 

Nyiri Helga ThetaHealing tanár, Életvezetési tanácsadó

Telefon: 06 30 32 22 410

 

 

Jelentkezem a tanfolyamra

 

A tanfolyam menete:

péntek: 12:00 – 20:30 óráig

szombat: 9:00 – 15:30 óráig

Tanfolyam helyszíne:

7100 Szekszárd Mátyás király u. 4. Dominó Üzletház konferencia terme

Oldal kulcsszava: Dig Deeper – Áss Mélyebbre tanfolyam Szekszárd